Monday, December 17, 2012

Get your iPhone 5 with CELCOM First plans

Its time to revealed Celcom plans for the iPhone 5! Are you ready? Lets go!

CELCOM FIRST Plan

What can you get from this plan?
- BIGGEST savings of up to RM1,921
- HIGHEST data volume of up to 6.2GB a month
- BUNDLED USAGE up to 1,500 in minutes/SMS/MMS
- FREE 1GB Celcom First WiFi access

Nice huh? Well thats just the introduction la kan hehe.. Ada lagiiiiiiii. Penjimatan sehingga RM1,921, harga device serendah RM278 (after savings) dan rebate bulanan sehingga RM1,210 uols!







Refer kepada jadual di atas untuk info yang lebih details. Choose smartly :) If you refer to the table, you can see that the total payment upon registration for iPhone 5 is
• iPhone 5 16GB: RM2,038
• iPhone 5 32GB: RM2,338
• iPhone 5 64GB: RM2,638

Amacam? Bertambah excited tak? Hehe. Kalau tanya saya kenapa Celcom? Saya akan jawab apart from being the best network coverage in Malaysia, they have the best network quality, be it messaging, voice calls, video calling, surfing, email, etc. Like seriosly, I'm one of their customer so heads up to Celcom for giving coverage kat ceruk kampung, pedalaman, sawah padi dan hutan belantara haha :p Web and video streaming? Terbaik dari ladang. No lagging lah.


Bak kata Apple sendiri, iPhone 5 adalah perkara terbesar yang pernah berlaku sejak adanya iPhone. Kiranya perkara terindah dan terbaik la ni? Haha.. Tapi kalau nak diikutkan kalau dah 5 generasi, mesti bertambah baik model ni dari segala segi. Tak caya jom usha apa yang best kat iPhone 5.

- Running on the latest iOS 6 and A6 chip. Laju dan pantas, seiring teknologi semasa.
- Wide 4” Retina display. Lebih terang yall!
- 8MP camera. Lagi awesome ngehh
• Ada pilihan 16GB, 32GB atau 64GB
• Of course ada built-in Siri, the personal mobile assistant. Nanti tanya la dia soalan pelik2 lols

Apa tunggu lagi? Singgah www.celcom.com.my untuk info selanjutnya pakej Celcom First iPhone 5!

Or visit your nearest Blue Cube centers today!

3 comments:

La Cocca Di Papa' said...

i want one!!!

Anonymous said...

this site has become a money-making blog.stories on random things have gone.pretty selfish i'd say.

aini shahroni said...

that's awesome!!

from ::Arkitek Hati::

Post a Comment

What say you?