Tuesday, May 8, 2012

3rd Cheque from Churp Churp

Alhamdulillah dapat juga cheque yang ketiga :)

Cukup2 makan hehe



Tup tup tup dapat juga cashout yehaa! 
Masa ni baru keluar website layout Churp Churp yang baru

Alhamdulillah. Thank you Churp Churp for the cheque!



Boleh baca review mengenai Churp Churp di sini:


3 comments:

Myvitrd said...

alhamdulillah nilah keuntungan bila orang tu banyak usaha.. tahniah2 masyukkkk.. hehehe

Cik Jajika said...

Salam,

Saya ada acc nuffnang and churp churp. the problem is saya tak sure macam mana ianya berfungsi. Saya tahu kena share but bila saya nak share tak boleh tekan la, and banyak masalah lagi. Please tolong saya... =)

Saya Disini said...

bestnye..tahniah

Post a Comment

What say you?