Monday, August 8, 2011

2nd for Churp Churp and 5th for Nuffnang

Kali ni dapat cheque memang sempoi. Awal seminggu, sampul besar
dan yang paling penting, dua cheque! hehe :P


Syukur Alhamdulillah. Rezeki Ramadhan. 


Hasilnya. Uyah!


Boleh baca review mengenai Churp Churp di sini:

RM5 for one Churp Churp






Register Churp Churp adalah free dan cara untuk dapatkan earnings saya dah share seperti di atas. Boleh la timba ilmu sikit, tak la terror sangat heh.


5th cheque from Nuffnang weee! 



Sikit bahh? Its ok, rezeki. Kita usaha lagi :)


Memang timing dapat cheque ni bagus bebenor, sebab nanti raya kena bagi duit raya for the first time haha. Thank for all your support!! I love you guys ^_^

7 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Whoaa, byk tu! open table kat Tony Romas jom!! hehehe~

Noni Safuani said...

Congrates! ^^

Amirul Amin said...

eihh..banyak tuhh..ape kata bagi duit raya..hehe

Fazrol said...

Masa yg tepat utk cash out. Leh la blanja.. Ha ha..

Kancilbiru said...

makcik kayo!!!!!

wardah @ fie shah said...

best nya awak :)

derus said...

bestnya dapat 2 income sekali gus..hehe

Post a Comment

What say you?