Wednesday, March 2, 2011

Afrayuri.com dalam Magazine InTrend

Bismillah.

Woho! Its March and its my favourite month of the year because its my birthday month. To top it all, i got my first birthday present from InTrend magazine! Present apa? Siapa dah beli majalah InTrend edisi March 2011 dia tahu la :P


Tidak. Blog ini tidak berada dalam list 50 blog Malaysia pilihan InTrend.
I would love to be in the list tho. Macam best jer! List apa la yang aku layak.. lol


Tetapi... tetapi.... Aku berada di page seterusnya! Hehe... Tetapi... tetapi.... Kenapa aku berada di dalam kelompok blogger fofular dan mantapssss??!?!?!?!! Somebody please explain. You've got the wrong person...... Ramai lagi bloggers femes di luar sana. Yes itu adalah kebenaran.

Adakah kerana aku lebih hot daripada semua orang?!? Hahahahah. Sadap you.


Yes people. I still cant believe that I would ever be featured in a magazine, let alone my blog. My oh my. This is too overwhelming. Column klik dan blog dalam majalah InTrend is well known to all bloggers, and I kept on dreaming that one day my blog will be on the list. Tinggi kan angan-angan? Tetapi sekarang, impian jadi kenyataan :)

And with that, I'm going to repeat my favourite quote once again!

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get"

A million thanks to InTrend for featuring my blog in your March issue. You'll never know how much this means to me. Alhamdullilah.

22 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

PeargggggHH!! masok majalah kau noqq!
tompang gumbira.. ehehhe~

Miza Yusof said...

TAHNIAH AFRA :)

selalu jadi silent reader katsini tapi hari ini baru berani nak komen. selamat berkenalan :)

kata kila said...

wahhh <3 <3 hehe

Georgie Joseph said...

niceee...i wanna be there too one day. #menjengahhh

Kancilbiru said...

vanggasss......tompang bahagia....hehehe...

weh tu betul ke ayat ko tu? ekeke

lydzar said...

waweeeeeeeeeeeee.. glemernya masuk In Trend :)
Congrates!!!!

Noriz said...

congrats...teror nyeee...bile la nk setaraf ek...huhu

ada mokhtar said...

memang layak pun... ur blog mmg best =)

nikeairgirl said...

woowwweeewww! congrats afra!

u go girl!

Legasi Piston Pecah said...

bukti apa yang kamu share itu mendapat perhatian dari pihak-pihak mereka..tahniah!

cik panadol said...

terbaek la sis!

Anonymous said...

Afra kat ruangan Blogger Pintar tuuuuu. walaupun followers Afra tak beribu-ribu tapi blog Afra banyak buat duit

-eesyaheera malas nak sign in-

Ery Farieha said...

wahhh u HOT la maksudnya tu

sape skali u tu ek? RM, aie and sorg lg?

Syima Emi said...

congrats sis... :):)

k Lee :) said...

WHOAAAAAAAAAAAAAAAAA :O

joegrimjow said...

alaaaaa
nak jugakkk

Myvitrd said...

wah masuk majalah tu... syabas2

Mr Daha said...

Waaa.. tahniah!! hebatnyer.. :)

Intan said...

As salam kenal Afra :)

Tahniah ye ur blog featured in InTrend! Ur blog indeed interesting and ayat2 selamba...I likeee! Datang sini pon thru ur link dalam mag InTrend tu :)

I folo and link ur blog ye :D

Afra Yuri said...

shahrul: hahahahahhahah kelas mak noksss!! thanks dear :)

miza: hai miza!! thank you! selamat berkenalan awak. thanks sudi baca blog ini :)

kila: wah! hehe...

geogie: if theres a will, theres a way! cewah :P

niza: sila tumpang kebahagiaan. mesti la tak! haha.. ayat itu sangat skema kan? hehe biasalah ayat majalah. dia translate balik ayat aku tu :P

iydzar: glemer you!!!! haha.. thanks sis! :D

noriz: tak terror la dik oi.. tuah manusia tak nampak kan :)

adamokhtar: weeeeeeee thanks babe!! :D

mais: haha thanks mais!!!

faiz: Alhamdulillah. Thank you kepada pembaca juga :)

cikpanadol: yeszaaaaaaaaaaaa

eesyaheera: oh sangat tidak tepat dear! my blog buat duit ciput jer dik, setaraf dengan bilangan followers. Blogger baru nak up. mungkin tuah manusia :)

ery: haha! hot ker.. :P RM, aie, gf khairul fahmi and jezmine zaidan

syima: thank you dear :)

klee: WOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

joe: blog you one day mesti masuk punya! trus me :)

myvitrd: hehe thanks!

mrdaha: thank you!!

intan: hai intan! thank you very much babe :D

HasrulHassan [HH] said...

Wah hebat .. menarik sekali. Hmm bekal dengan penulisan menarik pasti akan ada yang suka.

tahniah.

www.hasrulhassan.com

Anonymous said...

tahniah skang nih dah bertudung...

Post a Comment

What say you?