Tuesday, September 28, 2010

Raya contest | Terima kasih bagi duit raya. Ahaks

Sebelum raya haritu aku masuk dua Contest Raya. Satu from Eyriqazz.com dan satu from Hazmanfadzil.com

Contest Eyriqazz senang gilo just promote link and then dia akan buat lucky draw. 

Contest Hazmanfadzil lagi senang just drop one comment dekat mana-mana entry dia masa first day hari raya. Aku dapat tahu pasal contest dia ni pun sebab dia drop comment dekat belog ini dan beritahu pasal contest dia. Rejeki.. Thanx a bunch! Murah rezeki kamu semua :)

Lucky draw dari... One year old Alisya, anak kesayangan bro Eyriqazz. Kakak love you so much la! Muax! :D




She pick me! Hehe.. Lucky or what? :p





Jeng jeng jeng...


Total Rm20. Ngeh. Thanks guys! Winning without much effort is just soo cool! ^_^

6 comments:

aReaL said...

Tahniah Bro....

bvlgarigirl @ Arianna said...

Coolll ..hihi

Kancilbiru said...

betoiiiiiiiii dapat hadiah tanpa perlu berusaha kerasa mmg best! eh apasal macam translate ayat ko je nih..:P

Afra Yuri said...

areal: BRO?! imma girl lah! -_-

arianna: arianna!? omg u drop a comment at me page! *faint* thankssss :D

niza: ishh copy paste ni.. comment lagi skali! haha

hazman aka species1980 said...

Hai.....

Time kasih la sebab buat entry wit link to my blog yea.... yess di hari mendatang pun saya ada bercadang nak buat giveaway lagi.... tapi takde official announcement .... konsepnya senang jee....

ANDA komen.... anda dapa HADIAH....

Afra Yuri said...

hazman: you are welcome.. nice!! nanti terjah your blog :)

Post a Comment

What say you?