Friday, July 2, 2010

Winning contest for the month of Jun


Syukur. This is what I've won for the month of June. Aku join Weeave bulan April. Berangan sampai keluar jerawat nak menang blackberry. Tapi kau kena promote gila-gila la. Aku memang tak dapat nak catch up dengan promotion, so tak dapat nak capai target (asal cakap macam sales girl ni? malu I). Tapi one of my friend, Andy rajin gila promote every single hour kat fb selama beberapa hari.

And yeah, hard work pays baby! Dia dapat bb! Jeles jeles!



Dan saya dapat consolation prizes. Tak sangka pulak. Maybe semua yang participate dapat consolation prizes. Hey I saw Mohd Zaid! Haha contest junkie ;p


Punyalah bimbo moment bila dapat email dari Weeave kata hadiah yang aku akan dapat adalah 'dongle'. Dongle itu sejenis burger kah?

Posto posto!

Dongle adalah usb berukband la dowh..

Weee!

Dapat-dapat jer, eh mana simcard untuk 5 days free access?! Bila check FB, dia akan send by nextweek.. Aiseh hantar separated pulak.. Takpe dong, I tunggu! Ahaks~ Btw thanx Weeave and thanx Digi!

Before that, dapat email dari Nuffnang tentang Project Alpha Ruumz Daily Contest Winners.

Aku dipilih untuk hari ke 31.


Ramai jugak blogger yang aku kenal menang contest ni. Eyriqazz, Kak Ina, Najmie dan ramai lagi. Hadiahnya?


alololo manjenya

Thanx Nuffnang and Project Alpha!

Hmmm... Boleh buat ebook ni. "Cara-cara untuk menang contest"

Hahahhahaha. Apa gelak-gelak? ;p


7 comments:

Kancilbiru said...

what??? afra yuri.com? kenapa aku baru perasan???

hanabanana said...

buat ebook buat2. u slalu menang contest ohh. jeles i :D

Cik Qemm said...

kongsi la tips menang contest.nk menang jugak :)

irahehe said...

hai..ira singgah sinie.yuri dah pegi ambik erk goodie bag tue?ade ape kat dalam?ira ade dapat.2 kali.tapi xambik agi.jaoh.:(

AFRA YURI said...

niza: yess!! ala nape baru prasan? *majuk*

hanabanana: hehe jgn la jeles. rejeki

cikqemm: nnti saya bg tips ya

irahehe: yup! yg gambar last tu goodie bag dia. oh suruh kwn amekkan bole..

[MC] Malaysia Contest said...

Oh Lucky Girl. You can put your ebook on our blog if you plan to write it. hehe ;-)

Afra Yuri said...

Malaysia Contest: hey thanx for dropping by! planning to do so. soon! :D

Post a Comment

What say you?