Friday, July 23, 2010

Lucky Charm is overrated | Free ticket to Cuci the Musical 2

Join kontest lagi. Lagi dan lagi. Balik-balik muka cun rambut kembang neh. Hahah! Selagi tak menang Ipad, Iphone atau Macbook, aku tak mungkin stop join contest. Demand lebih. Macam bagus.

Lastweek aku nampak iklan untuk contest Cuci the Musical 2 dari PosMalaysia. Sebab malas nak keluar duit sendiri untuk beli tiket, aku join la contest ni. Senang gila. Ambil gambar kau tengah mencuci:

Kalau dia suka aksi bengong kau tuh, dapat la 2 tiket untuk Cuci the Musical 2... Tiket mungkin diberi kepada mama dan auntie. They havent seen this teater so why not. Saya sudah pergi lastyear, seat tak best dan jauh -_-

Plus, I got the chance to meet the cast! Meet & Greet. Actually malu nak pergi, tapi bila dia inform boleh bawak 3 orang, terus setuju. Saya tidak mahu nampak bodoh seorang diri. Hahah! Bongok punya statement.


P/S: Macam tak teruja je nak jumpa artis? LOL

6 comments:

kak ina kl said...

ooo akak pun nak jugak masuk contest ni..tapi ashik terluper ajerlah..

fyra said...

wah...ini maid class A++ ni...ramai yg cari maid camni...

Aidi-Safuan said...

nak ikot! :P

p/s: awat tak pegi hotel singgahsana last time?

Kancilbiru said...

agak2 maid camni cuci ke tak lantai tu...hahaahah

Sumijelly said...

rasanya maid nie leboh kontrol lawa dr bersih lantai..
bibik..meh dtg umah Ibu sumi cuci lantai...muahahaha

Sumijelly.com

Afra Yuri said...

kakina: aiya, bookmark jer kakina. hehe

fyra: hahahahha bongoks!

aidi: haah tak pegi. ada hal family la.

niza: lakonan semata-mata la.. hahhah

kaksumi: haha bibik gedik

Post a Comment

What say you?