Friday, June 18, 2010

Milo Fuze Contest | Canon Dgcam + RM500 + MILO® Hamper worth RM100

Perkara ini telah berlaku beberapa minggu yang lepas. Some of you might have known about it already. Thank you to all of those who have voted! Eventho tak menang Iphone, sangat-sangat bersyukur sebab dapat jugak hadiah lain which is...

Digicam! Lagi! Haha. Boring sudah.. So if ada contest yang dapat hadiah digicam for example: my water moment with sony TX5, aku mmg tak join, except kalau ada hadiah dlsr sapa taknak?

So this is what I got from this contest.

From Milo Fuze website. Eksaited!



Went straight to MediaCliq office to collect the prizes the week after.



Pergh... satu kotak milo dia bagi. Dalam tu ada barang Milo worth RM100. 3 pack of Milo Fuze 3 in 1. Milo cereal and Milo UHT tak sampai 2 hari semua habis LOL. To see whats inside the box, head over to Zaid's entry.



Yang tak boleh blah dan keciwa, dia bagi digicam jer.. I mean raw la. No casing and no memory card. Not like what I won from MSIG (will blog about it later). Yang kelakarnya, digicam ni guna bateri AA! My god.. terbaik dari ladang haha. Nevermind that, im not the one using it.

Mula-mula plan nak kasi Riszy, tapi mama kata "tak payah la kasi dia kasi mama!"

Bila aku bagitahu Riszy, dia keciwa pastu cakap "Ala mama you nak buat apa dengan digicam tu, ambil gambar kucing?" Agak kurang ajar disitu. Dua-dua gaduh dalam minda separuh sedar. Aku jadi orang tengah. Lepas tu boleh pulak muncul seorang makhluk lagi, yelah bila kita dah menang contest ni, memang ramai nak tumpang sekaki dua. Tak caya? Tak caya sudah.

Najla pula bersuara, "eh nak pakai digicam ni atau nak betulkan digicam aku eh?"

Pehhh...... sedap gila dia berkata-kata. Sejak bila pulak kau ada hak milik dengan digicam ni kan? Btw, I gave my previous dgcam to her and bila jadi hak milik dia, ada defect sikit (mmg tangan perosak). Bila mama cakap dia taknak dgcam tu, aku cakap la nak bagi kat Riszy. Lepas tu Najla bersuara lagi, "Ala shukri nak buat apa dengan dgcam tu? Ambil gambar kereta dia?"

Bengong korang ni. Memang semua soalan cepumas.



Kesudahannya, digicam menjadi milik kekasih. The End. Menarik tak cerita ini?


P/S: Check tak payah tunjuk la. Simpan dalam ASB elok-elok.

4 comments:

Kancilbiru said...

giler best camera tu...comel gilos

wawan said...

bestnyaaaaaa

NajlaGunaCameraBusox said...

wOiii. kalau kau menang dslr tu. digicam sony tu aku mau. aku takde camera nehh.

AFRA YURI said...

niza: comel! hehe

wawan: rejeki :)

najLa: banyak cantik muka kauuuuuuu!

Post a Comment

What say you?