Wednesday, May 19, 2010

Menang contest lagi. Boring ke tak? TAK!

Okey bertenang semua.

Akhir bulan lepas aku telah menerima berita bahawa entry aku telah memenangi Kontest yang telah dianjurkan oleh Niza di blognya, Kancil Biru! Sangat la terkejut beruk jatuh meja bila baca result.

Rasa macam tak percaya! Rasa nak menjerit! Rasa sayang! Yey! Hahahahahahahahahahahaha. (sabar eh bagi aku gelak gampang jap)

Okey yang tak boleh blah dan kurang percaya, sebab entry yang aku tulis untuk kontest itu adalah last minit. Itu aku admit sebab as you can see, aku submit entry tu masa hari penutup haha. Aku memang jenis buat kerja last menet punya. Tapi last menet pun, kena la ada isi beb.


Yang kedua, pengadil bukan Niza. Jadi tiada perasaan pilih kasih atau kejadian memilih pemenang berdasarkan populariti/kawan baik/musuh. Dia telah melantik juri-juri untuk menilai. Aida & Iela adalah jurinya dan mereka telah memilih entry aku.. Pesaing yang paling sengit ketika itu adalah Ausmelankolik. Entry dia best jugak. Kalau dia menang memang aku tak pelik la.

Tapi serious, aku tak jangka langsung akan menang sebab:
1) Submit last minute

Tapi orang cakap kalau dah rezeki.. Tuah manusia kita tak tahu kan :)

Hadiah sudah ku terima dengan selamatnya! Memang nak sangat beli laptop casing (suka-suka) tapi tak terbeli, sekali dapat free amek kau!
Haih, terima kasih Tuhan. Syukur :)



Limited edition Austin Cooper laptop casing


Thank you Niza, Aida and Iela! And Aus. Eh tiba-tiba. Haha!

7 comments:

Kancilbiru said...

kang aus marah nih kerana namanya disebut berkali-kali...haha...

Afra Yuri said...

haha. baru dua kali? lol

Aus MeLankoLik said...

hahaak , apela kau . jeles aku , masih mood kecewa lepas dapat keputusan , hahahak .

da la ade ala2 name aku AUStin cooper , kang kau mimpi2 aku nk wat camne , masak la kau , hahahak .


jadi , aku rase blog kau best , cantik , kemas . aku dah puji , sila bagi hadiah tu skrg , sebab nizaa suh aku kipas kau , hahahak .

Aus MeLankoLik said...

afra , lupa nk cakap .
aku pinjam gamabr kau kat Vain Baybee tu taw utk entry akan datang . ok kan ??

iela said...

wah dah dpt.. Aus mesti tgh jeles meles ni :P

Legasi Piston Pecah said...

ekslusif gitu hadiah dia..congrats afra yuri

Afra Yuri said...

aus: jangan jeles, tak baik utk kesihatan hahahaha.. wah mcm tak ikhlas pujian mu itu. aku kasi kau tgk gambar AUStin cooper sudah :P :P

Aus lagi: Ok!

eila: hehehehe. tgk sambil meleleh air liur..

legasipistonpecah: thanx! :)

Post a Comment

What say you?