Thursday, March 11, 2010

Tips | RM2 in 10 minutes from Youthsays

Ini sahaja yang aku dapat collect semalam. Dalam masa 10 minute, dapat RM2. Aku promote dekat Twitter jer banyak. Pastu dah tak bergerak dah! Tsk. Kena laju beb, sebab ramai ahli Youthsays nih.. 192,917 okey.. Beratus ribu kau. Mungkin 2k unique clicks yang diberi Youthsays sudah digunakan.

Oh betul lah. Aku baru baca page dia.

We have already given out MYR 400 to youths who have supported and promoted this campaign. (You can still continue promoting this campaign, even after the reward amount is already given out).

Deng! Cet! Patut bagi la banyak sikit kan? Haha tamak.

Everyone who have tried, good job!

Sesiapa yang tak tahu lagi about Youthsays, its a youth online community obviously. Currently operating in Malaysia, Philippines, Indonesia and Vietnam. And you can make money doing their survey. Tak la banyak mana sebab ni macam passive income. The survey is out every now and then. And as you can see I have join them since 10 month ago, and my total earnings baru rm20++. Belum cukup kuota nak cashout. Tak silap dia macam Nuffnang jugak, RM50 baru boleh cashout.

Youthsays ni macam best pulak. Sebab kadang-kadang dia ada event atau contest yang menariks. Aku join contest YouthSays Everyone Connects, dapat voucher Starbucks sebab every 20th submission dapat prizes. Awesome ey?

Come and join us. You got nothing to loose. Kalau bosan boleh membebel di komuniti. Lol

Psttt... ahli umur 35 tahun ke bawah je eh.. Dah nama pon youth. Haha siot


8 comments:

kenwooi said...

RM2 in 10minutes.. that's nice =)

Afra Yuri said...

kenwooi: thanx! ala only rm2 ma.. :)

Legasi Piston Pecah said...

byk la dia punyer...jeles lah camni..hihi

Kancilbiru said...

sungguh ko rajin. dan sungguh aku pemalas! hahaa..bukan senang tu...

Afra Yuri said...

legasipistonpecah: bnyk la sgt........ (t_t)

niza: ala kejap jer promote. dan kejap jer dia dah tutup. cess

NajlaTakBacaGossip said...

kau apasal suka baca gossip artis nie. oh artis.! oh bulan.! oh tidak.! smua kau nak baca kann. tapi tkejut la pasal case benjy nie. aku minat kat dia kot dulu. dia pom minat kat aku. wakaka.

Afra Yuri said...

naj: ko salah column ke nih? aku pon minat dia kot.. masa dia kurus dlu kan muka macam risz bahahaha!

zuar said...

byk sih...duit youthsays sy pun baru 13 hinggit..nak buat duit raya pun xlepas.wakakaka

http://zuarxpdc.blogspot.com/2010/09/jenis-jenis-hp-blackberry.html

Post a Comment

What say you?