Saturday, December 5, 2009

Mari tanam bunga!

Last month mama buat aktiviti menanam bunga di kawasan rumah. Since our home is on corner lot, the territory is bigger for our family to conquer. Since (since lagi) my sister is getting married, soon bebeh soooooon, masa untuk cantikkan rumah! Padahal nikah tak sampai 5 minit tapi nak cantikkan rumah memerlukan fulus dan masa. Peh.

I'll update you guys later about my sister's pre-wedding preparation. Soon bebeh soon. Tapi dia tak kasi tunjuk baju sanding dan baju nikah dia. Durh. Bajet artis ah? haha..



bunga kertas depan rumah


tepi lagi dan lagi! (bnyk betul corner)


dalam pasu


dalam taman

Harapan kami, supaya rumah kami setanding rumah jiran depan. Bahahah. Hampeh.

8 comments:

KizZ said...

wah,cantiknya bungaaaa...

nizaa said...

eh mama je ke tanam? anak mama buat ape? tanam kat farmville je kot..btw, warna pink bunga tu cantiks..

Afra Yuri said...

kizz: hehe.. bunga kertas je..

niza: anak mama tengok tolong ambil gambar la! hehe.weh aku tak main farmville.takut addicted. pink tu mmg lawa kan

azhar said...

hey afra... thanx for da tickets..we're very enjoyed a whole day in there..! he2
- azhar, bought sunway ticket

SJ said...

love the flower color

A smile from SJ =)

Afra Yuri said...

azhar: hey you! *waving*. glad you and your gurl had fun. pleasure doing business with you ;)

SJ: the colour's pretty vibrant ;D

Lovely Emy said...

hehe nice garden-soon-to-be :)

yup, will be going to the fiesta.

tegur I tau kalau terserempak. I akan tegur u, if i see u, afra yuri :)

Afra Yuri said...

lovely emy: i'll see you when i see you! haha..

Post a Comment

What say you?